3D Cardboard okos szemüveg NFC Android telefonhoz - OkosKarkötő.hu

3D Cardboard okos szemüveg NFC Android telefonhoz

CB-001

1 év

Új

Éld át a virtuális valóság élményét egy egyszerű és szórakoztató módon 3D-ben! Rakd össze, vedd fel és lépj be a Cardboard világába.

Bővebb leírás

Telefonos rendelés: 06 30 512 90 92

Külső raktáron

4 990 Ft‎

Szállítási költség: INGYENES!

3D Cardboard okos szemüveg NFC Android telefonhoz

 

3D Cardboard VR NFC


Éld át a virtuális valóság élményét egy egyszerű és szórakoztató módon 3D-ben! Rakd össze, vedd fel és lépj be a Cardboard világába. Minek költenél százezreket okos TV-re, ha a zsebedben található eszközzel is átélheted a 3D élményt, ráadásul sokkal interaktívabb formában? Az okostelefonokra fejlesztett programokkal többek között akár az egész világot bejárhatod, mintha Te is a részese lennél!

Válaszd ki az uticél, vedd fel a 3D Cardboard okos szemüveget, majd nézz körbe és legyél a részese Te is ennek az eddig elképzelhetetlen, filmekbe illő élménynek. A telefonba épített mozgásérzékelő szenzorral kiválóan érzékeli a helyzetváltozást, ezzel is elősegítve a virtuális valóság élményének fokozását, valamint NFC képességének köszönhetően minden eddiginél egyszerűbben és pillanatok alatt párosíthatod készülékeddel az eszközt. Összeszerelése gyerekjáték, nem igényel különösebb szakértelmet, ráadásul annak érdekében, hogy hosszútávon is kényelmesen viselhesd az eszközt, ajándék fejpántot is biztosítunk! Ezzel az egyszerű, de sokrétű, valamint szórakoztató eszközzel biztosan a figyelem középpontjába kerülsz!

 

Próbáld ki! Töltsd le a Play áruházból a Cardboard és VR cinema alkalmazást és csodát fogsz látni!

 

3D Cardboard VR NFC

Tulajdonságok:
- Kompatibilis: Android 4.1<, iOS
- Méret: 145 x 100 x 80 mmCsomag tartalma:
- összeszerelhető keret
- 2 db lencse
- 2 db mágnes
- 2 db tépőzár
- fejpánt
- NFC matrica

 


 

Adatlap

Hozzászólások ()