TW64 bluetooth okoskarkötő - OkosKarkötő.hu

TW64 bluetooth okoskarkötő

1 év

Új

A digitális generáció számára tervezett TW64 bluetooth okoskarkötő  a vidámságot és funkcionalitást kombinálja. Kiváló társ az aktív közösségi életben. Az értesítések azonnal megjelennek, észrevétlen hozzáférést biztosítva a legfontosabb üzenetekhez és hívásokhoz.

Bővebb leírás

Telefonos rendelés: 06 30 512 90 92

Külső raktáron

10 990 Ft‎

Szállítási költség: INGYENES!

-2 000 Ft‎

12 990 Ft‎

Egyéb infó

TW64 bluetooth okoskarkötő

 

A Te stílusod, a Te életed a csuklódon


A digitális generáció számára tervezett TW64 bluetooth okoskarkötő  a vidámságot és funkcionalitást kombinálja. Kiváló társ az aktív közösségi életben. Az értesítések azonnal megjelennek, észrevétlen hozzáférést biztosítva a legfontosabb üzenetekhez és hívásokhoz.

 

Fitnesz


A TW64 bluetooth okoskarkötővel soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a TW64 bluetooth okoskarkötő, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja.

 

Ne add alább a tökéletesnél


A TW64 bluetooth okoskarkötő OLED kijelzővel ellátott készülék. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egyszerre esztétikus, és tökéletesen illeszkedik a csuklóra. A TW64 bluetooth okoskarkötő olyan készüléket testesít meg, mely megállja a helyét bármilyen körülmények között, ezért tökéletes társ edzés közben.

 

A különbség a részletekben rejlik


A különböző színű és változatos mintázatú karpántok egyben divatos kiegészítők, így válik a TW64 bluetooth okoskarkötő ruhatárad szerves részévé. Továbbá ízlésed szerint választhatsz a változatos háttérszínek, hátterek, és óra kijelző stílusok közül.

 

Maradj kapcsolatban


A TW64 bluetooth okoskarkötő segítségével minden okostelefonra érkező értesítést megtekinthetsz. Miután szinkronizáltad TW64 készüléked okostelefonoddal, a mobilkészülékre érkező jelzések és értesítések azonnal továbbítódnak a TW64-re. A valósidejű értesítések egyszerű, plusz használhatóságot kínálnak, különösen, amikor épp úton vagy

 

Akiknek az élet minden pillanata számít


A TW64 bluetooth okosóra figyelmeztet a bejövő hívásokra, e-mailekre, közösségi médiás üzenetekre, mint a Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram.


Tulajdonságok:

- stopper
- alvásfigyelő
- Bluetooth 4.0
- lépésszámláló
- kamera vezérlés
- automatikus szinkronizáció
- méret: 242 x 20 mm

Csomag tartalma:

- TW64 bluetooth-os okoskarkötő
- töltő kábel


Adatlap

KijelzőMonokróm
KihangosítóNem
ÉrintőképernyőNem
KapcsolatBluetooth
VízállóNem
Kamera vezérlésIgen
Beépített kameraNem
LopásgátlóIgen
NyelvAngol
AlvásfigyelőIgen
LépésszámlálóIgen
Üzenet kijelzésIgen
Memória bővíthetőségNem
ZenelejátszóNem
GPSNem
NaptárIgen
ÉbresztőIgen
StopperIgen
Automatikus szinkronizációIgen

Hozzászólások ()