Xiaomi MiBand okoskarkötő - OkosKarkötő.hu

Xiaomi MiBand okoskarkötő

1 év

Új

A Xiaomi MiBand-el soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, és megmutatja, hogy mennyi hiányzik még a napi kitűzött célod teljesítéséhez. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz.

Bővebb leírás

Telefonos rendelés: 06 30 512 90 92

Külső raktáron

10 990 Ft‎

Szállítási költség: INGYENES!

-2 000 Ft‎

12 990 Ft‎

Egyéb infó

Xiaomi MiBand okoskarkötő

 

A Te stílusod, a Te életed a csuklódon


A Xiaomi MiBand-el soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, és megmutatja, hogy mennyi hiányzik még a napi kitűzött célod teljesítéséhez. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a Xiaomi MiBand, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja. Az előlap felülete alatt elhelyezett, 3 db. változtatható színű LED státuszjelző található.

 

Vízálló design, amellyel többre vagy képes


A Xiaomi MiBand-et úgy tervezték meg, hogy bármilyen szituációban használható legyen. Az IP67 vízállóságnak hála nem jön zavarba a nedves helyzetekben sem: a zuhany alatt, az esőben, a strandon vagy a medence partján.

 

Fitnesz


Az Xiaomi MiBand-el soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, és megmutatja, hogy mennyi hiányzik még a napi kitűzött célod teljesítéséhez. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít az Xiaomi MiBand, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja.

 

A különbség a részletekben rejlik


A karkötő állandó kapcsolatban van a telefonnal, de a Bluetooth kapcsolat megszűntetése után is gyűjti az adatokat, majd kapcsolódáskor szinkronizálja őket a telefonnal. A különböző színű és változatos mintázatú karkötők egyben divatos kiegészítők, így válik a Xiaomi MiBand ruhatárad szerves részévé. 


Tulajdonságok:

- töltés: usb kábel
- Bluetooth 4.0
- aktivitásmérés
- intelligens ébresztés
- adatok tárolása
- változtatható fényű LED-ek
- jobb-, vagy balkezes használat
- távolságmérés
- lépésszámláló
- megosztás közösségi hálózatokon
- üzemidő: kb. 25-30 nap
- kompatibilitás: legalább Android 4.4
- vízállóság: IP67
- színek: fekete, zöld, kék, rózsaszín
- méret: 14 x 9 x 23 mm (pánt: 57 – 205 mm)
- tömeg: 5 g

Csomag tartalma:

- Xiaomi MiBand
- töltőkábel


Adatlap

KijelzőMonokróm
KihangosítóNem
ÉrintőképernyőNem
KapcsolatBluetooth
VízállóIgen
Kamera vezérlésNem
Beépített kameraNem
LopásgátlóNem
NyelvAngol
AlvásfigyelőIgen
LépésszámlálóIgen
Üzenet kijelzésNem
Memória bővíthetőségNem
ZenelejátszóNem
GPSNem
NaptárNem
ÉbresztőNem
StopperNem
Automatikus szinkronizációIgen

Hozzászólások ()