XY30A bluetooth okosóra - OkosKarkötő.hu

XY30A bluetooth okosóra

1 év

Új

A digitális generáció számára tervezett XY30A bluetooth-os okosóra a vidámságot és funkcionalitást kombinálja. Kiváló társ az aktív közösségi életben. Az értesítések azonnal megjelennek, észrevétlen hozzáférést biztosítva a legfontosabb üzenetekhez és hívásokhoz.

Bővebb leírás

Telefonos rendelés: 06 30 512 90 92

Raktáron

15 990 Ft‎

Szállítási költség: INGYENES!

-2 000 Ft‎

17 990 Ft‎

Egyéb infó

XY30A bluetooth-os okosóra

 

A Te stílusod, a Te életed a csuklódon


A digitális generáció számára tervezett XY30A bluetooth-os okosóra a vidámságot és funkcionalitást kombinálja. Kiváló társ az aktív közösségi életben. Az értesítések azonnal megjelennek, észrevétlen hozzáférést biztosítva a legfontosabb üzenetekhez és hívásokhoz.

 

Vízálló design, amellyel többre vagy képes


Az XY30A bluetooth-os okosórát úgy tervezték meg, hogy olyan szituációkban is használható legyen, amikor a mobiltelefon nem lehet a kezedben. Az IPX7 vízállóságnak hála az óra biztosan figyelmeztet a hívásokra, üzenetekre a nedves helyzetekben is: a zuhany alatt, az esőben, a strandon vagy a medence partján.

 

Fitnesz


Az XY30A bluetooth-os okosórával soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, és megmutatja, hogy mennyi hiányzik még a napi kitűzött célod teljesítéséhez. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít az XY30A bluetooth-os okosóra, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja.

 

Ne add alább a tökéletesnél


Az XY30A bluetooth-os okosóra OLED kijelzővel ellátott készülék. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egyszerre esztétikus, és tökéletesen illeszkedik a csuklóra. Az XY30A bluetooth-os okosóra olyan készüléket testesít meg, mely megállja a helyét bármilyen körülmények között, ezért tökéletes társ edzés közben.

 

A különbség a részletekben rejlik


A különböző színű és változatos mintázatú karpántok egyben divatos kiegészítők, így válik a XY30A bluetooth-os okosóra ruhatárad szerves részévé.

Tulajdonságok:

- kijelző: 96 x 32 OLED
- Bluetooth 4.0
- vízállóság: IPX7
- 5-8 napos üzemidő
- 30 napos memória
- kalóriaszámláló
- lépésszámláló
- sebességmérő
- hívásértesítő
- alvásfigyelő
- kompatibilis: legalább Android 4.3 és iOS 7

Csomag tartalma:

- XY30A bluetooth-os okosóra
- töltőkábel
- használati utasítás


Adatlap

KijelzőMonokróm
KihangosítóNem
ÉrintőképernyőNem
KapcsolatBluetooth
VízállóIgen
Kamera vezérlésNem
Beépített kameraNem
LopásgátlóIgen
NyelvAngol
AlvásfigyelőIgen
LépésszámlálóIgen
Üzenet kijelzésNem
Memória bővíthetőségNem
ZenelejátszóNem
GPSNem
NaptárNem
ÉbresztőNem
StopperNem
Automatikus szinkronizációIgen

Hozzászólások ()