Sony SmartWatch 2 Silver - OkosKarkötő.hu

Sony SmartWatch 2 Silver

DOT-SW2S

1 év

Új

Bármilyen is legyen az életmódod, a SmartWatch 2 megfelelően testreszabható.

Bővebb leírás

Telefonos rendelés: 06 30 512 90 92

Külső raktáron

57 990 Ft‎

Szállítási költség: INGYENES!

-10 000 Ft‎

67 990 Ft‎

Sony SmartWatch 2 Silver

 

Ahogy tetszik


Bármilyen is legyen az életmódod, a SmartWatch 2 megfelelően testreszabható. Számos óraszíj (ünnepélyes, elegáns, sportos, élénk színű, fitnesz stílusú) közül választhatsz, amelyek mind a legkiválóbb anyagokból készültek.

 

Fedezd fel a részleteket!


A kiváló teljesítményű és lenyűgöző formájú SmartWatch 2 a technológia és a stílus forradalmian új ötvözetét nyújtja. A letölthető alkalmazásokkal egyedivé varázsolhatod a SmartWatch 3 SWR50 órát, valamint annak használatát.

 

Fitnesz


A SmartWatch 2-vel soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, és megmutatja, hogy mennyi hiányzik még a napi kitűzött célod teljesítéséhez. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a SmartWatch 2, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja.

 

Maradj kapcsolatban


A SmartWatch 2 segítségével minden okostelefonra érkező értesítést megtekinthetsz. Miután szinkronizáltad készüléked okostelefonoddal, a mobilkészülékre érkező jelzések és értesítések azonnal továbbítódnak az okosórára. A valósidejű értesítések egyszerű, plusz használhatóságot kínálnak, különösen, amikor épp úton vagy.

Tulajdonságok:

- Bluetooth 3.0
- kompatibilis: Android 4.0-tól
- vízálló: IP57
- NFC
- üzemidő: 3-7 nap
- hívásfogadás
- üzenet kijelzés
- zenevezérlés
- cserélhető óraszíj (csak szürke tartozék)


Adatlap

Hozzászólások ()